Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

De l'estran à l'assiette : exemples de l'exploitation des invertébrés marins et terrestres par les populations monastiques au Moyen Âge et à l'époque moderne

Complete list of metadatas

Cited literature [15 references]  Display  Hide  Download

https://hal.univ-rennes2.fr/hal-02486191
Contributor : Laurence Leroux <>
Submitted on : Thursday, February 20, 2020 - 5:05:41 PM
Last modification on : Thursday, July 9, 2020 - 3:42:05 PM
Document(s) archivé(s) le : Thursday, May 21, 2020 - 4:20:32 PM

File

 Restricted access
To satisfy the distribution rights of the publisher, the document is embargoed until : 2020-08-20

Please log in to resquest access to the document

Identifiers

  • HAL Id : hal-02486191, version 1

Citation

Laura Le Goff. De l'estran à l'assiette : exemples de l'exploitation des invertébrés marins et terrestres par les populations monastiques au Moyen Âge et à l'époque moderne. Annales de Bretagne et des Pays de l'Ouest, Presses Universitaires de Rennes, A paraître, 127 (1), 20 p. ⟨hal-02486191⟩

Share

Metrics

Record views

65