HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

De l'estran à l'assiette : exemples de l'exploitation des invertébrés marins et terrestres par les populations monastiques au Moyen Âge et à l'époque moderne

Complete list of metadata

Cited literature [15 references]  Display  Hide  Download

https://hal.univ-rennes2.fr/hal-02486191
Contributor : Laurence Leroux Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, February 20, 2020 - 5:05:41 PM
Last modification on : Wednesday, April 27, 2022 - 4:07:21 AM
Long-term archiving on: : Thursday, May 21, 2020 - 4:20:32 PM

File

4 LE GOFF.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

Citation

Laura Le Goff. De l'estran à l'assiette : exemples de l'exploitation des invertébrés marins et terrestres par les populations monastiques au Moyen Âge et à l'époque moderne. Annales de Bretagne et des Pays de l'Ouest, Presses Universitaires de Rennes, 2020, 127 (1), 20 p. ⟨10.4000/abpo.5434⟩. ⟨hal-02486191⟩

Share

Metrics

Record views

46

Files downloads

118