Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

De l'estran à l'assiette : exemples de l'exploitation des invertébrés marins et terrestres par les populations monastiques au Moyen Âge et à l'époque moderne

Complete list of metadata

Cited literature [15 references]  Display  Hide  Download

https://hal.univ-rennes2.fr/hal-02486191
Contributor : Laurence Leroux Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, February 20, 2020 - 5:05:41 PM
Last modification on : Wednesday, January 20, 2021 - 10:21:44 AM
Long-term archiving on: : Thursday, May 21, 2020 - 4:20:32 PM

File

4 LE GOFF.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

Citation

Laura Le Goff. De l'estran à l'assiette : exemples de l'exploitation des invertébrés marins et terrestres par les populations monastiques au Moyen Âge et à l'époque moderne. Annales de Bretagne et des Pays de l'Ouest, Presses Universitaires de Rennes, 2020, 127 (1), 20 p. ⟨10.4000/abpo.5434⟩. ⟨hal-02486191⟩

Share

Metrics

Record views

117

Files downloads

158